Ilves-Appi

Ilves-Appi on koko Ilves-perheen yhteinen applikaatio, josta löydät viimeisimpien uutisten lisäksi paljon tietoa niin jääkiekon ja jalkapallon edustusjoukkueista, kuin myös Ilves ry:n toiminnasta. Ilves ry:n jäsenille avautuva mobiili jäsenkortti tarjoaa mahdollisuuden seurata koko Ilveksen, kaikkien lajien ja kaikkien joukkueiden toimintaa. Paras tapa tukea Ilves ry:n laajaa toimintaa on liittyä jäseneksi. Ilves-Appi tarjoaa tähän mahdollisuuden mobiilimaksun kautta, aikuisten jäsenmaksu on 29€ ja lasten 15€. Jalkapallon ja jääkiekon edustusten seuraaminen on täysin maksutonta!

Kuinka saan Ilves-Appin?

Lataa puhelimeesi sovelluskaupasta Ilves-Appi. Oikea sovellus on vihreällä pohjalla Ilveksen logo, julkaisijana on Arena Interactive Oy. Sovelluksen lataaminen ja käyttö on maksutonta. Jos puhelimesi on Android, löydät Ilves-Appin Play kaupasta, jos taas puhelimesi on iPhone, applikaatio löytyy Apple Storesta.
Siirry tarkempaan ohjeeseen TÄSTÄ

Ilves-Appin etusivulta eteenpäin

Screenshot_20190905-104748.jpgVIHREÄ - KELTAINEN - MUSTA

Vihreästä näppäimestä pääset Ilves ry:n sovellukseen, 
tunnistus tapahtuu puhelinnumerollasi, ja jos et ole Ilves ry:n jäsen, sovellus tarjoaa mobiilia jäsenmaksua 15/29€
Ry:n sovellus on joukkueille kalenterityökalu ja joukkueiden yhteystiedot näkyvät joukkueeseen rekisteröityneille pelaajilla. Muille jäsenille joukkueiden sivuilta löytyvät pelaajaluettelot, joukkuekuva ja linkki sarjataulukkoon.

Keltainen Jalkapallo miehet vie Veikkausliigaa pelaavan Ilveksen sovellukseen. Sovelluksen sisällä pääsee liikkumaan alapalkin otsikoiden lisäksi sivuttain "svaippaamalla". Sovelluksen käyttö on maksutonta.

Mustasta näppäimestä Jääkiekko miehet pääsee siirtymään Liigaa pelaavan Ilveksen sovellukseen. Sovelluksen sisällä pääsee liikkumaan "svaippaamalla" sivuttain tai valitsemalla alapalkista sivun otsikon.

Koko sovelluksen sivut aukeavat yläpalkin oikeassa reunassa sijaitsevasta "hampurilaisvalikosta", sieltä löytyy myös mahdollinen jäsenkortti "Omat tiedot".

Ilves-Appi mobiili jäsenkortti

Ilves-Appia lähdettiin alunperin suunnittelemaan ja korvaamaan perinteiset muoviset jäsenkortit. Eri tekniset mahdollisuudet kuitenkin tekivät sen, että sovelluksesta tehtiin joukkueille työkalu ja samalla kannattajajäsenille tietopankki Ilves ry:n alaisten lajien ja joukkueiden toiminnasta. Jäsenkorttiin on integroitu Hobbydeedin kalenteri ja yksittäinen pelaaja näkee kalenterista joukkueensa tapahtumat ohjeineen, sekä pystyy myös ilmoittautumaan niihin. Tavallinen kannattajajäsen näkee kalenterista lajin ja joukkueen valitsemalla esim ottelutapahtumat ja muut julkiseksi laitetut tapahtumat.

Joukkueen omalla sivulla on pelaajaluettelo sekä toimihenkilöt. Pelaajalle sivullä näkyy yhteystiedot sähköposteineen, kannattajajäsen näkee vain pelaajat. Applikaatiossa sivuttain liikkuen löytyy eri lajit ja lajisivuilta löytää eri joukkueet, joiden kautta esimerkiksi sarjataulukosta pystyy katsomaan joukkueen tilanteen.

Ilves tänään sivulta löytyy kaikkien lajien kaikki tulevat ottelutapahtumat viikon eteenpäin. Monilajiseurassa viikonlopulla saattaa ollakin jopa 40 ottelutapahtumaa, joten kannattajajäsenellä on varaa valita mitä viikonloppuna tekee.

Jäsenedut löytyy Etuni -sivulta, tarjolla on paljon rahanarvoisia etuja!

Kysyttävää? appi(at)ilves.fi päivystää ja auttaa!