Liity Ilves ry:n jäseneksi

Voit tukea Ilveksen arvokasta junioritoimintaa liittymällä Ilves ry:n jäseneksi, uusi mobiilisovelluksemme tuo koko Ilves-perheen uutiset ja edut puhelimeesi.

ILVES-APPI JULKAISTU, lue lisää

Katso tästä ohjeet, kuinka tulee toimia!

Ilves-Appi, mobiilijäsenkortti korvaa vanhan perinteisen muovisen jäsenkortin. Ilves-Appi on mobiili jäsenkorttisovellus, joka on valmiina käytettäväksi missä ja milloin vain. Ilves-Appi on räätälöity seuratoimintaan, joten siinä on otettu huomioon kaikki seurojen sidosryhmät: niin jaostot, joukkueet, pelaajat, vanhemmat, faniryhmät kuin yhteistyökumppanitkin. 

Aloitamme Ilves-Appin käyttöönoton vaiheittain niin, että ensimmäisten joukossa mukaan liittyvät jalkapallon junioriedustuksen, futsalin ja ringeten pelaajat sekä toimihenkilöt (HUOM! joukkueiden toimihenkilöillä omat linkit jaostoittain rekisteröitymiseen), lisäksi ensimmäisessä vaiheessa kaikki Ilves ry:n jäsenet- kannattajajäsenet. Toisessa vaiheessa mukaan liittyvät jääkiekon, salibandyn ja futis-liigan joukkueet normaalin toimintaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jaostot tiedottavat lisää sitä mukaan, kun joukkueiden ilmoittautumiset käynnistyvät.

Ilves ry:n jäsenet – Kannattajajäsenet.

Oletpa sitten ollut jäsen jo aiemmin tai vasta liittymässä jäseneksi, toimi näin:

  1. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja täytä lomake (lasten jäsenmaksun valitessasi täytä myös lapsen vanhempien tiedot, puhelinnumeron kohdalle suosittelemme lapsen vanhempien numeroa)
  2. Lomakkeen lähettämisen jälkeen voit tulostaa jäsenmaksulaskun tai lähettää sähköpostiisi
  3. Maksa lasku
  4. Käy lataamassa Ilves-sovellus puhelimeesi Play-Kaupasta (Android) tai AppStoresta (iOS), sovellus ei tue Windows -alustaa
  5. Kun jäsenmaksu on maksettu ja Ilves-Appi on ladattu, voit kirjautua sisälle sovellukseen.
  6. Ensimmäisen kerran kirjautuessa Ilves-Appi tunnistaa Sinut puhelinnumeron perusteella, jatkossa sovellus tunnistaa käyttäjänsä automaattisesti.
  7. Jos et saa ladattua Ilves-Appia tai sisäänkirjautuminen ei onnistu, lähetä sähköpostia appi(at)ilves.fi muista liittää mukaan puhelinnumerosi.

Huomioithan että maksutapahtuman kirjautuminen jäsenrekisteriin kestää noin 1-2 pankkipäivää.

Kun Ilves-Appi on julkaistu, jäseneksi liittyminen onnistuu myös lataamalla Ilves-sovellus Play-Kaupasta tai AppStoresta. Järjestelmä kysyy tällöin liittymistiedot ja tarjoaa jäsenmaksun maksamiseen verkkopankki- tai korttimaksua.

Rekisteröitymisen yhteydessä kysymme suostumukset etukäteen uuden tietosuoja asetuksen mukaisesti:

Kysymme henkilötietojen tallentamisen yhteydessä suostumuksen henkilötietojen julkaisemiseen, seuran sähköpostien, tiedotus- ja markkinointiviestien vastaanottamiseen. ”Mobiilin jäsenkortin käytön yhteydessä Ilves-Appiin tallentuu nimi, puhelinnumero, osoitetiedot, sukupuoli, syntymäaika- ja vuosi, sekä näkyy normaaliin toimintaamme liittyviä kaupallisia viestejä kuten jäsenetuja”. Suostumukset ovat koska tahansa peruttavissa.
Ilves ry ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

HUOM! Sivusto on tietosuojattu (katso tietosuojaseloste )

JÄSENMAKSUT 2018

aikuiset                            26 €

lapset alle 18-v.                13 €

kannattaja jäsenmaksu     200 €

JALKAPALLOJAOSTON TOIMIHENKILÖT
(lomake avataan 2018 vuosikokouksen jälkeen kaudelle 2019)

RINGETTEJAOSTON TOIMIHENKILÖT

FUTSALJAOSTON TOIMIHENKILÖT

JÄÄURHEILUJAOSTON TOIMIHENKILÖT KAUSI 2018-2019

SALIBANDYJAOSTON TOIMIHENKILÖT KAUSI 2018-2019

Ilves ry:n JÄSENEDUT.